Ботев Пловдив
5 posters
Page 1 of 1
Ботев Пловдив
Всички привърценици на Ботев Пловдив могад да коментират тук! Това е фен- клуба на канарчетата в този форум!
Re: Ботев Пловдив
Ай канариии! Дано сега новите собственици да оправят оаканата ситуация от селския и да се съвземем! Предполагам, че ще победим Славия с 2:0
НА МАЧА СЪС СЛАВИЯ ЩЕ СЕ ВЛИЗА!
АГИТИРАЙТЕ ВСЕКИ БЛИЗЪК, ВСЕКИ ПОЗНАТ И ВСЕКИ БОТЕВИСТ, КОГОТО ПОЗНАВАТЕ.
МНОГО ХОРА ВЕЧЕ ЧАКАТ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА ДОЙДЕ СЪБОТА, ЗА ДА БЪДАТ ОТНОВО В СВОЯ ВТОРИ, А ЗА НЯКОЙ И ПЪРВИ ДОМ - БЛИЗО ДО ЛЮБИМИЯ ОТБОР!
НЕКА ПОКАЖЕМ, ЧЕ НИ ИМА И САМО НИЕ ЗНАЕМ КАК СЕ ПОДКРЕПЯ ЕДИН ОТБОР!
БИЛЕТЪТ ЗА МАЧА ЩЕ БЪДЕ 2 ЛЕВА, А ЖЕНИ И ДЕЦА ПОД 16 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ ЩЕ ВЛИЗАТ БЕЗПЛАТНО!
НЕКА ПРЕВЪРНЕМ МАЧА В АД ЗА СМЕШНОТО ОТБОРЧЕ НА СЛАВИЯ И ТЕХНИЯ ЛАКЕЙ АНТОН ГЕНОВ.
НЕКА ДАДЕМ КРИЛЕ НА МОМЧЕТАТА ТЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!
АГИТИРАЙТЕ ВСЕКИ БЛИЗЪК, ВСЕКИ ПОЗНАТ И ВСЕКИ БОТЕВИСТ, КОГОТО ПОЗНАВАТЕ.
МНОГО ХОРА ВЕЧЕ ЧАКАТ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА ДОЙДЕ СЪБОТА, ЗА ДА БЪДАТ ОТНОВО В СВОЯ ВТОРИ, А ЗА НЯКОЙ И ПЪРВИ ДОМ - БЛИЗО ДО ЛЮБИМИЯ ОТБОР!
НЕКА ПОКАЖЕМ, ЧЕ НИ ИМА И САМО НИЕ ЗНАЕМ КАК СЕ ПОДКРЕПЯ ЕДИН ОТБОР!
БИЛЕТЪТ ЗА МАЧА ЩЕ БЪДЕ 2 ЛЕВА, А ЖЕНИ И ДЕЦА ПОД 16 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ ЩЕ ВЛИЗАТ БЕЗПЛАТНО!
НЕКА ПРЕВЪРНЕМ МАЧА В АД ЗА СМЕШНОТО ОТБОРЧЕ НА СЛАВИЯ И ТЕХНИЯ ЛАКЕЙ АНТОН ГЕНОВ.
НЕКА ДАДЕМ КРИЛЕ НА МОМЧЕТАТА ТЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!
Запис ве, и как ти хрумна тва за локо ПД
stoioto- Posts : 51
Циганче съм аз и за локо аз живея
ако вида жица ся веднага ще полудея.
Вървя по улиците и ровя в казани
за да търся вкусни обелки от банани.
Обичам моя цвят - ту черно,ту бял
всичките айшета от лайнута съм ибал.
ако вида жица ся веднага ще полудея.
Вървя по улиците и ровя в казани
за да търся вкусни обелки от банани.
Обичам моя цвят - ту черно,ту бял
всичките айшета от лайнута съм ибал.
Съботно възкресение
Ботев Пловдив отново възкръсна!Тази събота (24.09.09) се събираме всички на стадиона да подкрепяме любимия отбор!
Щом мангали сте и винаги ще сте... Ш***Й буфера в г**а... ОООооооо, Вън от нашата страна .... Щом Мангали сте и винаги ще сте Ооооооооо....
ivo_botev- Posts : 4
Полицията задържа 31-годишен, замерял Христолов с камъни и пиратки
Полицаи от ІІІ РУ са установили извършителя на хулигански действия и отправяне на закани срещу президента на Ботев Пловдив Димитър Христолов. По първоначални данни на 13 септември около 11.30 часа 31-годишният С.А., футболен фен, хвърлил камък и пиратка по автомобила на Христолов “Мерцедес S600”. Колата се е движела по бул.”Дунав” в Пловдив. След проведените оперативно-издирвателни мероприятия било установено още, че същият мъж отправил закани за саморазправа и заплахи по телефона срещу Христолов. Заподозреният е задържан ареста на районното управление за 24 часа.
Организирана е екскурзия за феновете, които искат да присъстват на мача Локо София - Ботев, научи Plovdiv24.bg. Желаещите да присъстват на мача трябва да се запишат до четвъртък в Тату-студиото на ул. "Марин Дринов" 9 при Божидар Божилов. Цената за пътуването е 10 лева, като в нея не влиза билета за мача. Заминаването за София ще бъде в 12 часа в деня на мача - събота.
След обещаващото представяне на новите италиански футболисти в мача със Славия, феновете са амбицирани да ги подкрепят и в София срещу местното Локо. Очаква се на този двубой да пристигнат и всичките нови собственици от Апенините. Мачът е в събота, 16 часа, на стадиона в столичния квартал Надежда и няма да бъде предавана по телевизията.
След обещаващото представяне на новите италиански футболисти в мача със Славия, феновете са амбицирани да ги подкрепят и в София срещу местното Локо. Очаква се на този двубой да пристигнат и всичките нови собственици от Апенините. Мачът е в събота, 16 часа, на стадиона в столичния квартал Надежда и няма да бъде предавана по телевизията.
АЙЙЙ КАНАРИ ДО ГРОБ И СЛЕД ГРОБ! А МИТЕТО ХРИСТОЛОВСКИ НЕ НА ДВА АМИ НА 320 МЕТРА ДА ГО ЗАРОВЯТ ДАНО!
Ceko- Posts : 37
[b]Честито канари, днес взехме първата точка за този сезон! При гостуването ни на Локо София направихме резултат 2:2 а момчетата се раздаваха от сърце!
Идва ерата на Ботев...!
Идва ерата на Ботев...!
Днес Ботев Пловдив отнесе със 6:0 гостуващия тим на Родопа Смолян!
Канарчетата играта доста добре, като изпуснаха дузпа, но това не е от значение!
Имаше доста бомбички и 3 димки!
Следващ мач: Ботев Пловдив: ЦСКА София!
Всички канари на мача!
Канарчетата играта доста добре, като изпуснаха дузпа, но това не е от значение!
Имаше доста бомбички и 3 димки!
Следващ мач: Ботев Пловдив: ЦСКА София!
Всички канари на мача!
БПФК 6:0 Родопа
Оооооле направо излагация стана за тях на всичкото отгоре много по-смешното - Локо 0:1 Любимец тоооо затова е Любимец
Пичионе: Не деля отбора на италианци и българи
Ботев знае как да бие ЦСКА, отсече вчера треньорът Енрико Пичиони. "Ще направим всичко възможно да вземем максимално добър за нас резултат. От днес (б.р. вчера) почваме подготовката за мача. Момчетата се чувстват отлично. Доста пъти съм гледал ЦСКА и ги познавам добре", каза Пичионе. Спецът от Ковечрано обясни, че няма да взема никакви мерки, след като негови играчи бяха изловени в бар.
"Това е едно художествено изпълнение на журналиста, артистично бих казал. Става въпрос за пауза в шампионата. А и в "Папараци" са били цяла група - и български, и италиански футболисти", усмихна се Пичионе.
Треньорът на Ботев категорично отрече плъзналата мълва за разделение на съблекалнята и напрежение между българи и италианци. За проблема пръв заговори бившият административен директор на Ботев Ангел Бекяров.
"Не е истина. В никакъв случай не съм съгласен, че има такова деление. Този Бекяров не го познавам, не съм го и виждал. Той не е сред нас, за да знае как са нещата. Не бива да хвърля бензин в огъня. Явно целта му е да предизвика фалшива полемика и да развали атмосферата в Ботев", каза мустакатият спец от Апенините.
Той не дели играчите на българи и италианци.
"При мен на терена в мачовете излизат само достойните, тези, които са се показали на тренировките през седмицата", добави Пичионе.
"Това е едно художествено изпълнение на журналиста, артистично бих казал. Става въпрос за пауза в шампионата. А и в "Папараци" са били цяла група - и български, и италиански футболисти", усмихна се Пичионе.
Треньорът на Ботев категорично отрече плъзналата мълва за разделение на съблекалнята и напрежение между българи и италианци. За проблема пръв заговори бившият административен директор на Ботев Ангел Бекяров.
"Не е истина. В никакъв случай не съм съгласен, че има такова деление. Този Бекяров не го познавам, не съм го и виждал. Той не е сред нас, за да знае как са нещата. Не бива да хвърля бензин в огъня. Явно целта му е да предизвика фалшива полемика и да развали атмосферата в Ботев", каза мустакатият спец от Апенините.
Той не дели играчите на българи и италианци.
"При мен на терена в мачовете излизат само достойните, тези, които са се показали на тренировките през седмицата", добави Пичионе.
Page 1 of 1