Sacred.....
2 posters
Page 1 of 1
Sacred.....
За всеки който си пада по Sacred-С кой играете, кое ви е любимото място на картата, кое ви е любимото уръжие. аз цъкам със серафима, и малко с гладиатора лубимо място...мииии.......всяко гробище-мноу ги убичкам тия зомбита........ апък любимо оръжие.....мииии от мечовете имаше един много як се с него играя ама го продадох че ми тряаха пари за отвара за кръв а само тва имах в инвентара заедно с една ножка дето не беше достатъчно скъпа...:Р а, да и кое ви е любимото спец. умение-от онею там с меча-на мен ми е Double cross щот много яко варти меча и сичко трепе.....чао
stoioto- Posts : 51
Re: Sacred.....
Аз е играя от 10 минути и съм 3- ти левел, 3000 голд!
Все още не разбирам някои неща, но с течение на времете смятам, че ще задобрея, защото играта, въпреки гадната си графика е зарибена!
Все още не разбирам някои неща, но с течение на времете смятам, че ще задобрея, защото играта, въпреки гадната си графика е зарибена!
Авре серафимката кърти от сякъде и по тяло и по сила, апак то само да съществувашеее.......ихаааааа!!!!!
А, и забравих да питам за.....тия....кои енемита ви кефят наи-много-мен ме кефи онова дето като паяк ама червено...не помна кво беше и гоблините.
Page 1 of 1